marți, 3 ianuarie 2012

Hostelul Otto


Hostelul Otto se afla in Statiunea Ranca la o altitudine de 1650 m, situata pe versantul sudic al Muntilor Parang, din judetul Gorj, la 18 km de orasul Novaci pe Dn 67c.

Este situat la aproximativ 850 metri de partia de ski si ofera o priveliste minunata spre Varful Papusa.

Cazarea se face in camere spatioase, echipate si mobilate conform celor mai inalte standarde pentru categoria de 3*, sunt dotate cu televizor, frigider precum si baie proprie. Fiecare camera are balcon de unde puteti admira magnificul peisaj montan.

Hostelul Otto are 2 etaje, având in total 18 camere. La etajul 1 se afla un apartament si 10 camere duble, la etajul 2 se gasesc 3 apartamente si 4 camere duble. Fiecare etaj este dotat cu un hol utilizat ca spatiu de recreere.

La parter sunt doua sali de servit masa si un bar, iar la subsol hostelul este dotat cu o camera de recreere prin baza sportiva - aparate fitness, masa ping-pong;

Serviciile oferite de hostel mai includ: programe prin satelit, wireless, minibar si parcare.

Profesionalismul personalului precum si diversitatea serviciilor fac ca sejurul dumneavoastra sa fie lipsit de griji.

Aerul proaspat iti va reda in cateva zile pofta de viata, te va inviora, te va face mai tonic si mai optimist.

Facilitati cazare: frigider in unitate, masa de ping-pong, TV in living, internet wireless, sala de fitness, parcare, spalatorie, terasa, gratar/barbeque, living, sala de mese, bar, restaurant, sala de conferinte

Facilitati camere: frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV





Niciun comentariu: