duminică, 13 septembrie 2009

Daniel Onoriu Castiga Etapa 9 a CNVC 2009 – Cupa Gorjului Ranca SEAT

Cel mai rapid s-a dovedit astazi Silviu Dumitrescu, cel care a urcat in 2:46.415 in mansa secunda a etapei a zecea, reusind sa-si adjudece primul loc. "Ma bucur ca am reusit sa le ofer celor din echipa aceasta victorie, carora tin sa le multumesc pentru ca au reparat masina intr-un timp atat de scurt" a spus el la final.
Daniel Onoriu nu a reusit sa-si apere in ultima mansa locul intai din cauza unor probleme tehnice la Evo-ul sau. Desi a primit acordul din partea directorului de concurs pentru a lua startul ultimul, incercand sa mareasca astfel timpul de lucru pentru mecanicii sai, Ono nu a mai luat startul in ultima mansa si a trebuit sa se multumeasca cu pozitia secunda.
Lucien Hora incheie al treilea si se declara multumit de evolutia sa, spunand ca nu putea urca mai rapid: "Mi-am atins telul, nu cred ca puteam scadea timpul mai mult de atat, indiferent de numarul de urcari".
La grupele N si A nu s-a schimbat nimic, resitenii monopolizand din nou aceste clasamente, cu Mircea Padurean invingator la A si Christian Nistoran la N.

Rezultate finale Etapa 9 CNVC Dunlop 2009 – Cupa Gorjului SEAT

Pentru poze de la raliu click aici

Pentru poze de la raliu cnvc Ranca click aici

Pentru filmulete (youtube) de la raliu cnvc Ranca click aici


autorally

Niciun comentariu: