vineri, 16 decembrie 2011

Pensiunea Valea Mariei din Ranca


Pensiunea Valea Mariei se afla in Statiunea Ranca, la circa 5 min distanta de partiile de ski.
Toate camerele sunt orientate spre sud-vest, fiind luminate in cea mai mare parte a zilei.
Fiecare camera dispune de terase mari (10 mp), orientate spre peisajele superbe oferite de Muntii Parang.

In camere pe langa mobilierul din lemn masiv va puteti bucura in plus de fotolii si canapele extensibile, iar pe terase de bancute de 2 locuri cu masuta si air-chair tip hamac. Toate camerele sunt orientate spre sud-vest, fiind luminate in cea mai mare parte a zilei si oferind turistului o vedere spre un peisaj montan de vis. Fiecare camera dispune de imensele terase (10 mp), de asemenea orientate spre peisajele superbe ale Muntilor Parang.

Aceste peisaje le puteti admira si de aproape cu ajutorul unui telescop spatial cu zoom foarte mare; acest telescop poate fi folosit cu succes si in timpul noptii pentru observatii astronomice.

Un mare avantaj de care se pot bucura clientii nostri la cazare in Ranca la Pensiunea Valea Mariei, este faptul ca exista o parcare proprie de peste 30 autoturisme si alimentare de rezerva cu apa dintr-un put de mare debit in plus fata de sursa de apa din reteau publica a statiunii.

Tot din dorinta de a asigura calitatea maxima in serviciile oferite, ne-am dotat cu un generator electric de rezerva pentru situatiile destul de rare, de altfel, cand apar defectiuni la reteaua electrica.

Dispunem de: bar, restaurant cu 40 de locuri, gradina/curte, ferma proprie, room service, terasa, gratar (produsele preparate pe gratar provin doar de la bucataria pensiunii Valea Mariei Ranca).
Incalzirea pensiunii este asigurata de 2 centrale termice.
Parcare proprie de peste 10 autoturisme

Adresa: Pensiunea Valea Mariei, Novaci, Strada I. Roibu Nr. 23
Telefon: +4.0742627434
Persoana de contact: Rodica Maria
Niciun comentariu: