vineri, 16 decembrie 2011

Hotel ONIX din Ranca



Hotelul Onix este situat in centrul statiunii Ranca, langa partia de schi si instalatia de teleschi.
Acesta pune la dispozitia turistilor 38 de camere, 1 apartament, 3 restaurante si o sala de conferinte incapatoare.
Camerele spatioase si primitore dispun de acces cu cartela, televiziune prin cablu si minibar. In structura hotelului se regasesc camere cu pat dublu sau matrimonial (27 la numar), camere single (in numar de 3) , 8 camere de tineret prevazute cu 3 sau 4 locuri (1 pat matrimonial si 2 paturi de o persoana suprapuse) si un apartament spatios, prevazut cu semineu.

Cele trei restaurante au fiecare specific diferit. Pe cei in cautare de stil clasic burghez hotelul ONIX ii gazduieste in restaurantul acestuia in timp ce aceia care prefera un preparat rapid in pauza dintre doua coboriri cu schiurile pot opta pentru fast-food. Farmecul serii il reprezinta crama realizata in stil traditional montan ciobanesc. Aici clientii nostrii se pot bucura de atmosfera romaneasca alaturi de mielul preparat la protap si muzica autentic populara.

Exista posibilitatea efectuarii de: trasee montane cu masini echipate, plimbari cu sania trasa de cai, drumetii montane, rafting la numai cativa kilometri, catarari, schi si snowboarding, scuba-diving si alte sporturi specifice muntelui.

Hotel Onix
Telefon: 0744 614 743; 0253 235 011
Persoana de contact: Fanut Vintilescu







Niciun comentariu: