vineri, 26 iunie 2009

Regele muzicii pop, Michael Jackson, a murit - THIS IS IT MICHAEL !!!


După ce a suferit un stop stop cardio-respirator în locuinţa sa, cântăreţul american, regele muzicii pop, a murit la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Los Angeles.

Atunci când au sosit paramedicii, starul pop nu respira şi a fost nevoie imediat de manevre de resuscitare. Michael, în vârstă de 50 de ani, urma să revină pe scenă luna viitoare pentru o serie de concerte. Primul urma să aibă loc la Londra la 13 iulie. El a efectuat în acest scop o serie de repetiţii în ultimele două luni si dorea astfel sa inchida la nivelul maxim o cariera fulminanta.

update: 03.07.2009
Ultima repetitie a lui Michael Jackson difuzata, in exclusivitate, de CNN!!

Imaginile au fost surprinse pe 23 iunie, cu mai putin de doua zile inainte ca Michael sa moara, la Staples Center din Los Angeles. Se pare ca ele au fost date publicitatii de producatorii show-ului, AEG Live.

Michael Jackson, desi departe de forma din anii de glorie, parea pregatit sa faca fata show-ului. Megastarul danseaza alaturi de trupa sa si are un alt moment alaturi de o chitarista, toate pe piesa "They Don't Really Care About Us" .



Niciun comentariu: