duminică, 11 ianuarie 2009

Handbaliştii lui Vasile Stângă se pregătesc prin zăpadă,Fără schi sau sanie la Rânca!

resorts Blogs - Blog Catalog Blog Directory
Handbaliştii echipei gorjene Energia Pandurii se pregătesc de cinci zile la Rânca, o staţiune din Munţii Parâng situată la doar 48 de km de Târgu Jiu. Antrenorul Energiei a deplasat în acest stagiu doar 14 jucători, lotul urmând să fie completat cu încă un portar sârb care va semna cu echipa gorjeană. Milanco Kosanovic de la Vardar Skopje şi-a dat deja acordul de a se transfera la formaţia gorjeană dar este convocat în această perioadă la echipa naţională a Muntenegrului.
De când se pregătesc la Rânca, handbaliştii gorjeni au avut parte şi de ninsoare dar şi de vicol dar şi de zile cu soare, aceştia pregătindu-se la peste 1800 de metri altitudine în condiţii destul de vitrege. Antrenorul Stângă s-a declarat însă mulţumit de condiţiile oferite de staţiunea gorjeană şi spune că este bine că nu este foarte frig: „Sunt foarte mulţumit de ceea ce am găsit aici, este un loc prielnic pentru această perioadă de pregătire în care ne aflăm noi. M-am temut de frig dar nu este deloc ger şi avem un timp extraordinar pentru antrenament. Chiar a şi nins şi sunt foarte frumoase antrenamentele prin ninsoare. Mă bucur că nu este ger pentru că atunci la alergările prin zăpadă jucătorii ar putea avea probleme.” Lotul deplasat la Rânca îi include pe jucătorii Rădulescu, Motoi, Enache, Stanciu, Apolzan, Vasiloiu, Păiuş, Mazilu, Truică, Coelho, Velikovic, Stojanovic, Vali Popescu, Giotoiu şi Florea.
În ceea ce priveşte programul, echipa gorjeană efectuează zilnic câte două antrenamente de pregătire fizică. Chiar dacă e weekend, Vasile Stângă spune că nu le va permite jucătorilor să practice sporturi de iarnă pentru că nu au timp şi nici nu e recomandat: „Nu prea există timp liber aici pentru sporturi de iarnă. Când nu suntem la antrenamente băieţii se odihnesc. Şi le-am interzis orice sport de iarnă, fără schi sau sanie, pentru că nu am venit aici să ne distrăm ci să alergăm.”
articol scris de Monalisa POPESCU

Sursa : http://www.prosport.ro/

Niciun comentariu: