marți, 15 decembrie 2009

Trafic în conditii de iarnã pe drumurile din judetul Gorj

Pe majoritatea drumurilor nationale si judetene din Gorj, azi dimineata, circulatia rutierã se desfãsoarã în conditii de iarnã, zãpada mãsurând, în cele mai multe locuri, peste trei centimetri.
Potrivit reprezentantilor Directiei de Drumuri Nationale, cea mai mare zãpadã se înregistreazã pe DN 67B la kilometrul 47+400 pe intervalul Scoarta-Mãru, 2 centimetri, pe DN 67C, la kilometrul 34+200 pe distanta Bengesti-Rânca, 3 centimetri, DN 67D, la kilometrul 39+050, pe ruta Târgu Jiu-Apa Neagrã, 2 centimetri, Baia de Aramã-Valea Cernei (judetul Mehedinti), 3 centimetri si Motru-Polovragi, la kilometrul 135+500, 3 centimetri de zãpadã.
Seful Directiei Drumuri Nationale Gorj, Dumitru Leustean, a declarat azi cã pe toate drumurile din judet s-a intervenit cu utilaje de deszãpezire si materiale antiderapante, circulatia desfãsurându-se în conditii de iarnã, dar normal.
Pe drumul de acces în statiunea Rânca s-a intervenit cu utilajele de deszãpezire, în acest moment drumul fiind practicabil. Seful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, a precizat cã ninge în continuare la Rânca, zãpada ajungând sã mãsoare în statiune 15 centimetri.

sursa: blog de zapada

Un comentariu:

Anonim spunea...

STEFAN
AZI 18 DEC 09 ORA 14.00,AM VAZUT LA UN POST TV K TRAFICUL SPRE RANCA E RESTRICTIONAT INTRE 10.00-18.00!!!POT SA AJUNG MAINE DIMINEATA IN JUR DE 12.00?ROG AMANUNTE,SI CIND TRECE FREZA SAU PLUGUL SA FAC K ANUL TRECUT SA MERG DUPA ELE.MULTUMESC.CRISTI CRAIOVA.