vineri, 2 octombrie 2009

Zapada in Noiembrie !!!

O toamnă blândă cu maxime chiar de peste 25 de grade şi o iarnă grea, cu ninsori viscolite şi temperaturi în decembrie de minus 20 de grade Celsius. Aşa arată prognoza meteorologilor pe următoarele trei luni. Deocamdată nu ştim dacă va ninge de Crăciun.

Octombrie

Luna aceasta ne aşteaptă temperaturi de peste 25 de grade Celsius în Câmpia Bărăganului şi în Lunca Dunării. Noaptea temperaturile vor fi şi de minus 8 grade în depresiuni.

Noiembrie

În sud, maximele vor depăşi frecvent 20 de grade Celsius. În jumătatea de nord a ţării va ploua mai mult. Sunt şanse mari ca la mijlocul lunii să ningă în zonele de deal şi de munte.

Decembrie

Va ninge în Oltenia, Transilvania, în Bucovina şi în Maramureş. Minimele vor ajunge la minus 20 de grade. Trecător, vântul va prezenta intensificări, spulberând zăpada.

Un comentariu:

piticu spunea...

Salutare.Am si eu un site de Bancuri glume si culmi, si anume http://culmi.blogspot.com si daca vrei sa faci un link exchange cu mine te rog sa vizitezi http://culmi.blogspot.com/2009/07/schimb-de-link-uri.html sau sa imi dai un add pe mess la id rfi_scan .Mersi frumos.O zi buna