vineri, 24 iulie 2009

Copil de şapte ani, dispărut în staţiunea Rânca din Munţii Parâng

Update: 16 august 2009:

Din pacate copilul a fost găsit mort în zona Paltin de Gheorghe Ciuroiu, un cioban din Bumbeşti Piţic. El a dat peste rămăşiţele copilului în timp ce căuta zmeură. A sunat la 112 în jurul orei 13.45. „Noi bănuim că ar fi vorba de Constantin Velcev, deoarece este singurul care a fost dat dispărut în zona respectivă“, a declarat ieri după-amiază Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Baietelul Constantin Velcev a disparut in luna iulie de la o cabana din zona Ranca, judetul Gorj,unde se afla impreuna cu bunicii sai. In ciuda unor ample cautari ale autoritatilor copilul nu a putut fi gasit.


Peste 80 de poliţişti, jandarmi, salvamontişti şi voluntari sunt implicați în acțiunile de căutare ale unui copil în vârstă de 7 ani, care a dispărut, joi seara, de la o cabană din Rânca, unde era cazat împreună cu bunicii săi. Copilul este din oraşul Techirghiol, judeţul Constanţa, şi venise la Rânca împreună cu bunicii săi. Copilul a fost văzut ultima dată joi, în jurul orei 17.00, când a părăsit nesupravegheat pensiunea la care era cazat, pentru a merge la bunicul său care se afla în exterior, în imediata apropiere a cabanei. Până la ora sesizării dispariţiei a fost căutat de către bunici împreună cu un angajat al Salvamont Gorj, însă nu a fost găsit. Deşi au fost derulate activităţi de căutare a minorului şi pe timpul nopţii, minorul nu a fost găsit. În această dimineaţă, căutările au fost reluate, la acţiuni participând peste 80 de poliţişti, jandarmi, salvamontişti şi voluntari.

Căutările au început în jurul orei 20:00, a declarat Sabin Cornoiu, şef Salvamont Gorj. Potrivit acestuia, băiatul era îmbrăcat sumar, astfel că este puţin probabil să se fi aventurat. În cel mai fericit caz, susţine Cornoiu, micuţul se află într-una dintre cabanele aflate în staţiune.Niciun comentariu: